Vannbevegelsen.no

Folkebevegelsen for bevaring av vann som felleseie

Å lage en brukerkonto  (Lest 39864 ganger) Skriv ut

1 B


Martin  Lørdag 3. Mai 2008, kl. 20:53

På grunn av den evige trusselen om spam (uønsket reklame) på internett, er vi nødt til å gjøre det slik at man må lage seg en brukerkonto her på websiden før man kan skrive debattinnlegg, skrive under på underskriftskampanjer, laste opp artikler og liknende.

Å lage seg en brukerkonto her på websiden er gratis og uforpliktende, og uavhengig av eventuelt medlemsskap i bevegelsen. Vi benytter oss ikke av oppgitt informasjonen, og videreformidler den ikke til noen tredje part. For å registrere deg, klikk her.

Etter at man har registrert en konto, kan man trykker på 'logg inn' øverst i menyen, eller bruker hurtiginnloggingen nederst for å logge seg inn. Da vil nye innlegg som er kommet siden sist man var innom lyse opp, slik at det er lettere å holde oversikt over hva man har lest, og hva man ikke har lest her på siden. Da kan man også skrive egne innlegg dersom det er ønskelig.

Du vil ikke motta noen direkte informasjon fra vannbevegelsen uten at du melder deg inn i selve organisasjonen. Dette må du gjøre i tillegg til evt. å registrere deg her på denne siden. For instruksjon om hvordan melde seg inn i vannbevegelsen, klikk her.


Loggført