Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
Har du ikke mottatt e-post for aktivering ?
mandag 23. oktober 2017, kl. 13:45
Hovedside Hjelp Søk Logg inn Registrer

Vannbevegelsen  |  Innlegg  |  Hjelp  |  Emne: Å lage en brukerkonto 0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet. « forrige neste »
Sider: 1 Skriv ut
Skrevet av Emne: Å lage en brukerkonto  (Lest 17840 ganger)
Martin
Administrator
Registrert bruker
***
Innlegg: 70


« på: lørdag 3. mai 2008, kl. 20:53 »

På grunn av den evige trusselen om spam (uønsket reklame) på internett, er vi nødt til å gjøre det slik at man må lage seg en brukerkonto her på websiden før man kan skrive debattinnlegg, skrive under på underskriftskampanjer, laste opp artikler og liknende.

Å lage seg en brukerkonto her på websiden er gratis og uforpliktende, og uavhengig av eventuelt medlemsskap i bevegelsen. Vi benytter oss ikke av oppgitt informasjonen, og videreformidler den ikke til noen tredje part. For å registrere deg, klikk her.

Etter at man har registrert en konto, kan man trykker på 'logg inn' øverst i menyen, eller bruker hurtiginnloggingen nederst for å logge seg inn. Da vil nye innlegg som er kommet siden sist man var innom lyse opp, slik at det er lettere å holde oversikt over hva man har lest, og hva man ikke har lest her på siden. Da kan man også skrive egne innlegg dersom det er ønskelig.

Du vil ikke motta noen direkte informasjon fra vannbevegelsen uten at du melder deg inn i selve organisasjonen. Dette må du gjøre i tillegg til evt. å registrere deg her på denne siden. For instruksjon om hvordan melde seg inn i vannbevegelsen, klikk her.

« Siste redigering: tirsdag 1. juli 2008, kl. 23:35 av Martin » Loggført
Sider: 1 Skriv ut 
Vannbevegelsen  |  Innlegg  |  Hjelp  |  Emne: Å lage en brukerkonto « forrige neste »
Gå til:  


Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!