Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
Har du ikke mottatt e-post for aktivering ?
mandag 23. oktober 2017, kl. 13:43
Hovedside Hjelp Søk Logg inn Registrer

Registrer - Påkrevd informasjon
Velg et brukernavn:
Benyttes kun for identifisering internt i forumsystemet.
E-post:
Dette må være en gyldig e-postadresse.
Velg passord:
Bekreft passord:
Visual verification:
Type the letters shown in the picture
Type the letters shown in the picture
Kan du lese denne teksten (skriv ja eller nei)?:
Er du involvert i nettbasert markedsføring?:
Ved å registrere deg på og bruke dette forumet samtykker du i:

1. Å registrere deg med en gyldig e-postadresse, å ALDRI gi ditt passord til noen, å aldri gi din brukerinformasjon til noen med unntak av administratorer her på forumet, å ikke låne ut din brukerkonto til andre, og å ikke låne andres brukerkontoer.

2. Å ikke legge ut materiale som er falskt, nedverdigende, vulgært, hatefullt, krenkende, obskønt, profant, seksuellt orientert, truende, uegnet for mindreårige, sjikanøst, eller på noen måte i strid med norsk eller internasjonal lov, på forumet.

3. Å ikke legge ut materiale beskyttet med opphavsrett på forumet med mindre opphavsrettshaver har gitt deg skriftlig tillatelse til dette.

4. Å ikke legge ut kommersielt orientert materiale. Herunder regnes alle former for kjøp, salg, markedsføring og reklame, nettverkssalg og pyramidespillkonsepter.

5. Å ikke bedrive spamming, flooding, eller å legge ut kjedebrev eller annet som ikke er relatert til temaet på forumet.

6. Å holde deg til generell skikk og bruk, og såkalt "nettikette" (se f.eks. http://www.online.no/kundeservice/veiledninger/sikkerhet/nettvett-news.html) i din bruk av forumet.

7. At du som bruker er ansvarlig for innholdet i informasjon du legger ut, og at forumets eier og administrasjon ikke er ansvarlig for dette forumets innhold og dets nøyaktighet, fullstendighet,  brukbarhet eller validitet. Informasjon lagt ut på forumet representerer brukerens egne synspunkter, og ikke nødvendigvis administratorer, redatører, eiere eller andre med administrativ funksjon sine synspunkter. Dette gjelder også brukernes navn og øvrig informasjon i deres profiler. Informasjon lagt ut på forumet er tilgjengelig for almenheten, og brukeren er selv ansvarlig for eventuelle konsekvenser dette måtte ha.

8. At forumets eier og administrasjon kan slette eller redigere all informasjon i forumet og på siden forøvrig uten forvarsel eller begrunnelse, dersom dette finnes å være nødvendig.

9. At forumets eier og administrasjon kan slette eller redigere din brukerinformasjon og brukerkonto uten forvarsel eller begrunnelse, og ilegge deg sanksjoner i forhold til din forumbruk dersom du bryter forumets regler.

10. At forumets kan installere en informasjonskapsel på din datamaskin (dette skjer automatisk ved pålogging), og samle inn informasjon om tekniske data vedrørende din tilkobling. Dette gjøres av sikkerhetsgrunner, og med tanke på å kunne implementere sanksjoner som nevnt ovenfor i tilfelle brudd på forumets regler. Denne type informasjon vil ikke bli videreformidlet til noen part med unntak av norsk politi og rettsvesen, og da kun dersom det foreligger mistanke om kriminelle forhold.Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!